Treffende teksten

Tekstschrijven. Een ambacht waarin ik al een tijdje excelleer. Of het nu gaat om pakkende webteksten, een leuk interview met iemand van je bedrijf, of boeiende blogposts… Ik ben er klaar voor!

Op jonge leeftijd heb ik al veel ervaring op schrijvend vlak. Vooral in de journalistiek. Na mijn opleiding Mediaredactiemedewerker ben ik Journalistiek gaan studeren aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast school was ik al druk bezig bij verschillende media, bijvoorbeeld: Goorsnieuws, het Hofweekblad en Twentefans (nieuwspagina over FC Twente).

Na die ervaringen kwam ik eerst terecht bij RTV Oost en daarna liep ik stage bij NOS Sport. Een ontzettend fijne stageperiode waar een vervolg aan kwam: in Sportzomer van 2023 kreeg ik een zomercontract. Een fantastische beloning voor het harde werken. Na die periode nam ik afscheid om weer te focossen op het laatste jaar van mijn opleiding. Alle ervaringen dragen weer bij aan ‘het volledige product’ dat ik lever. Ik bedoel: je wil toch geen spelfouten in je social media-post?

Intensieve samenwerking Teksterij Schabbink
Ik werk nauw samen met Teksterij Schabbink. Deze eenmanszaak wordt geleid door ervaren tekstschrijver Bert Schabbink. "Goh?", denk je nu vast... Ja, dit is familie. Sterker nog, Bert is mijn vader. Al jaren werken we fijn samen, hij schuift veel ontwerpopdrachten naar mij door. Andersom, als ik zelf te veel andere werkzaamheden heb, leg ik grote schrijfopdrachten bij hem neer. Een stukje extra ervaring dus! 

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes