Social media beheer

'Alles-in-één'

Social media-beheer. Dat is dynamisch. Veelomvattend. Altijd áán staan! Mijn drive is om bedrijven te laten groeien op social media. Dat houdt in: originele en pakkende invalshoeken zoeken voor content, een uniforme uitstraling, een treffende foto/video erbij. Het alles-in-één-pakket dus!

Mijn generatie is opgegroeid met social media. Naast advies van experts, heb ik zelf onderzoek gedaan naar hoe je als bedrijf meer interactie kunt krijgen met (toekomstige) klanten op social media. Hieronder staan een aantal zaken die voor mij ontzettend van belang zijn!

Goorsnieuws

Goorsnieuws gegroeid tot hét Goorse nieuwsmedium op Instagram

Goorsnieuws is al een tijdje een begrip bij de oudere doelgroep in Goor. De redactie kreeg nog geen grip op de jongere generatie. Daar is nu flinke voortgang in geboekt!

Belangrijk is om te onderstrepen dat je social media samen doet. Ik ben een belangrijk instrument, maar als een bedrijf ook nog eens betrokkenheid toont... Je snapt het: een succesvolle cocktail. Zo groeien we samen!

Interactie leidend
Dan over naar social media, voor deze korte tekst scheer ik alle platforms even over één kam. Ik vind de interactie tussen een bedrijf en kijkers ontzettend belangrijk. Ik hecht veel waarde aan bijvoorbeeld likes en opmerkingen onder een bericht. De algoritmes van de socials pakken dat op en exponentiële groei volgt, nieuwe volgers komen dan vanzelf.

De hamvraag: hoe doe je dat? Die likes en comments krijgen... Originele en kwalitatief goede content. En trucjes, bijvoorbeeld gezichten. Tegen ieder bedrijf roep ik dat. Wij zien het liefst gezichten bij berichten. Gezichten leiden, wetenschappelijk bewezen, tot meer likes en reacties.

Zoals aangegeven zijn originele invalshoeken ook belangrijk. Dat kunnen hele kleine leuke dingetjes zijn, bijvoorbeeld een werknemer die een baby krijgt. Ik noem maar wat! Er zijn nog tal van andere manieren om de interactie tussen volgers te vergroten en nieuwe mensen aan je bedrijf te binden. Meer over mijn visie weten? Trek me gerust eens aan het jasje!

Combinatie tekst, design & beeld
Bij BETS is kwalitatief goed tekstwerk, design & beeld op je socials ook gegarandeerd.

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes