Maken van foto's en video's

Klik, pats... "Leuk!"

Een content subheading

Wat is er nou leuker dan een foto of videootje bij je bericht? Inderdaad, niks. Sterker nog: het is van ontzettend groot belang voor bijna iedere uiting. Dat is ook de reden dat ik het aanbied. Tijdens mijn opleidingen heb ik vaak te maken gehad met fotografie en audiovisueel. Zodoende beheers ik de basisprincipes van deze vakken ontzettend goed!

Ontzettend vaak, zeker op kleinschalig vlak, is dat meer dan genoeg voor je uitingen. Ik werk veel samen met échte professionals die speciale opdrachten voor je kunnen uitvoeren. Dit gaat trouwens allemaal via mij. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact, waardoor ook jij als klant het overzicht behoudt. Hieronder een project van Hekwerk Spapé, waar ik de site voor mocht ontwikkelen. Foto’s waren er weinig. Voor de voorpagina ben ik op pad geweest om foto’s te maken.

Direct door naar socials
Als je mij inhuurt voor de socials is dit natuurlijk ook ideaal. Heb jij een aannemersbedrijf en heb je net een huis opgeleverd. Dan kan ik even langskomen om foto's/video's te maken om daar vervolgens weer mee te werken op de socials. Twee vliegen in een klap, hoe makkelijk is dat?!

Hekwerkspapefotowerk

Lorem ipsum

Fotowerk website Hekwerk Spapé 

Voor eigenaar van Patrick Spapé moest er een nieuwe site komen. Die heb ik samen met Teksterij Schabbink gerealiseerd. Twee foto’s voor de hoofdpagina ontbraken, dus ik heb gelijk een serie foto’s gemaakt.

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes