Overmijpagina
Het hele plaatje!
Hier ben ik mee bezig!

Aangenaam, Berthil Schabbink, trotse eigenaar van deze onderneming. Ik ben geboren en getogen in het Twentse stadje Goor. Jaren geleden liet ik me opleiden tot journalist. Tegelijkertijd werd ik, zonder dat ik het écht doorhad, ontzettend breed opgeleid. Dat houdt ook in: bezig zijn met design, fotografie en video. Na een ontzettend leuke tijd in de journalistiek, waarin ik onder anderen voor NOS Sport gewerkt heb, begon de interesse voor andere mediavormen ook toe te nemen.

Ik dacht: laat ik al deze kennis eens koppelen. Want welk bedrijf, zeker als het gaat om kleinere ondernemingen, hebben nou niet niemand nodig die dit allemaal beheerst? De afgelopen jaren merk ik dat er ontzettend veel vraag naar is. En ik vind het fantastisch om een bedrijf te helpen groeien met creatieve ideeën. 1+1=… Exact.

Vlijmscherp
Ontwerp

Een nieuw logo, poster voor je evenement, of een spiksplinternieuwe website. Jouw bedrijf moet uitstraling hebben!

Hulp met
social media

Ik heb mijn eigen visie over hoe je als bedrijf om moet gaan met social media. Samen maken we een plan!

Teksten, SEO/SEA 
& adverteren

Als bedrijf wil je de juiste toon aanslaan. Wil je die teksten ook nog op nieuwspagina's hebben? Daar help ik je ook graag bij.

Foto's &
video's

Ontbreken er nog foto's op je website? Dat kan natuurlijk niet. Maar dan zit je hier gelukkig goed.

Spapegallerij

Totale make-over Hekwerk Spapé

Een grote opdracht. Een website, handtekeningen voor mail, een logo, advertenties. Hekwerk Spapé heeft een totaal nieuwe (en professionelere) uitstraling nu!

Goorsnieuws

Goorsnieuws in de lift

Goorsnieuws is al een tijdje een begrip bij de oudere doelgroep in Goor. De redactie kreeg nog geen grip op de jongere generatie. Daar is nu flinke voortgang in geboekt!

Cykogallerij

Nieuwe website voor Cyko Hydrauliek

Het was hoog tijd voor een nieuwe site voor Cyko. Naast het maken van de site, heb ik het logo ‘her-ontworpen’.

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes