Klets met Bets

Uw digitale alles-in-één uitvoerder!

Mijn verhaal...

Ik ben Berthil Schabbink, trotse eigenaar van deze onderneming. Ik ben geboren en getogen in Goor en ben journalist. Maar - zo gaat dat tegenwoordig in de hedendaagse mediawereld - ik werd ontzettend breed opgeleid. Dat houdt ook in: naast schrijven ook bezig zijn met design, fotografie en video. Na een ontzettend leuke tijd in de schrijvende journalistiek, waarin ik bijvoorbeeld voor NOS Sport gewerkt heb, besloot ik me meer te verdiepen in andere mediavormen.

Nog meer studie en ervaring opdoen dus in design, foto/video en social media-strategieën. De combinatie van deze verschillende vormen staat mij enorm aan. En ja... Wie zoekt nou niet iemand die dit allemaal in de vingers heeft? Afgelopen jaren heb ik verschillende bedrijven geholpen. En dat geeft ontzettend veel energie. Zeker waneer het mooiere opdrachten krijgt en een groter klantenbestand opbouwt.

Eén werknemer, het hele plaatje!
Grote bedrijven hebben meestal het financiële vermogen om creatieve bureaus in te schakelen. Bij zzp'er of kleinere ondernemingen, die daar het budget niet voor hebben maar willen wel groeien, kom ik in beeld! Uw digitale alles-in-één uitvoerder! Eén contactpersoon, één werknemer, het hele plaatje!

Vragen staat vrij!

Kletsvoorbetsonder

Volg mij op mijn socials!

Ook op de socials hou ik je op de hoogte van mijn laatste werkzaamheden! Neem eens een kijkje, zou ik zeggen.