Cykogallerij

Nieuwe website voor Cyko Hydrauliek

Eigenaar Cyriel Kortenhorst vond het hoog tijd voor een nieuwe website. Vond ik trouwens ook wel. Cyko is een expert in het maken van cilinders. Naast het maken van de site, heb ik het logo ‘her-ontworpen’.

Deze opdracht kwam uit de koker van Teksterij Schabbink. Hij verzorgde het tekstwerk en ik de rest. Cyko had in het afgelopen halfjaar al een folder laten ontwikkelen met bepaalde kleuren en lettertypes. Deze heb ik overgenomen om een uniforme stijl te houden.

Cyko had al een logo. Maar, zoals dat vaker gaat, was dat één bestandje met een ontzettend klein formaat. Daar kun je eigenlijk weinig meer mee. Bij het maken van folders of een advertentie is het nodig om logo’s groter te maken. Dit was gewoon niet meer te doen. Daarom besloten we dat ik het logo na ging maken, in de juiste bestandsoorten- en maten.

Screenshotmobiel

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes