Goorsnieuws

Instagram Goorsnieuws flink in de lift

Goorsnieuws is een bekend begrip in Goor. Op Facebook heeft het medium tal van volgers. De redactie lukte het niet om Instagram, het medium waar de jongere generatie meer op te vinden is, aan de praat te krijgen. Dus ik werd ingeschakeld.

Het is altijd even aftasten wat er precies ‘scoort’. Dus door verschillende berichten te plaatsen heb ik dat onderzocht. Ook probeerde ik de interactie met het publiek te vergroten door bijvoorbeeld te reageren op berichtjes. Ontzettend belangrijk voor de band met je volger.

Omdat Goorsnieuws een nieuwspagina is (en geld verdient door middel van advertenties daar) heb ik eigenlijk twee taken. Interactie krijgen op Instagram en daar een nieuwsmedium te krijgen. Daarnaast moet ik mensen naar de site leiden. Om die reden plaats ik regelmatig linkjes in mijn verhalen die ik deel op Goorsnieuws. Hier wordt soms honderden keer op geklikt. Twee vliegen in één klap dus.

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes