IMG 7338

Implementeer BETS in je bedrijf, en groei! Voor een goede prijs…

Jouw blijvende aanwezigheid online (en offline) is van groot belang om je onderneming te laten groeien. 

En daar help ik bij, op het gebied van….

πŸ‘¨‍🎨 Creatieve designs, on- en offline
πŸ“Έ Kwalitatieve beelden (foto/video)
πŸ—―οΈ Origineel en kloppend tekstwerk
πŸ“² Plan, input en beheer social media

Waarom ik dit doe?
Voor diensten zoals ik die aanbied beginnen bedrijven maandelijks met een bedrag met minimaal drie (!) nullen. Dit omdat er veel mensen werken die allemaal betaald moeten worden. Ik koppel mijn kwaliteiten en lever als ‘freelancer’ hetzelfde. Goedkoper en efficiënter dus!

Waarom moet je mij hebben?
Wat is er nou makkelijker dan één contact die alles voor je regelt? Ik denk niets. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, maar bij mij kun je voor een ontzettend leuke prijs je hele uitstraling up-to-date houden en vervolgens groeien. Voor bijvoorbeeld een kleine ondernemer die het ‘gewoon voor elkaar’ wil hebben.

De prijs is erg afhankelijk van wat er zelf natuurlijk al aangeleverd wordt in de vorm van beeldmateriaal en opmaak. En wat je dus voor plannen hebt. Veel werk kost tijd! Allemaal in goed overleg natuurlijk, ik lever maatwerk.

πŸ“© info@berthilschabbink.nl
πŸ“±+31 6 30525212
🌍 www.berthilschabbink.nl/bets

Artboard – 1

Wat gebeurt er allemaal bij BETS?

Nieuwtjes